logo dpdr-groot

Dierenpension de Ravenhoeve
Ravenseweg 9
3223 LM Hellevoetsluis
(06) 284 84 590  -  (0181) 319 845
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voorpagina mobile

  • Home
  • Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Wanneer uw hond of kat bij ons in het pension komt, dan is het belangrijk dat hij of zij tijdig ingeënt en ontwormd is en tevens vrij is van vlooien en mijt. Is uw hond of kat niet tijdig ingeënt, dan kunnen wij geen verblijf toestaan in ons pension. Indien wij bemerken dat uw hond of kat niet volledig vlovrij is, dan zullen wij hem of haar behandelen. De gemaakte kosten hiervan zullen wij aan u doorberekenen.

Of uw hond of kat nu thuis of in ons dierenpension verblijft, het is altijd mogelijk dat hij of zij ziek wordt.

Door verhoogde infectiedruk is de kans op een besmettelijke ziekte, zoals kennelhoest (honden) en niesziekte (katten), ondanks de gebruikelijke hygiëne aanwezig. Besmetting is overal mogelijk, vooral op plekken waar meerdere dieren bij elkaar komen zoals hondenuitlaatplaatsen, hondenclubs, tentoonstellingen en dus ook dierenpensions.

Oudere, jongere en zieke dieren lopen door een mindere weerstand meer risico. Kennelhoest of niesziekte is vergelijkbaar met verkoudheid en griep bij de mens en wordt veroorzaakt door verschillende virussen en/of een bacterie waardoor vaccinatie niet 100% de garantie geeft dat uw hond of kat niet ziek kan worden. Het blijkt wel zo te zijn dat een jaarlijks gevaccineerde hond of kat beter bestand zal zijn tegen virale infecties van de luchtwegen.

Loopsheid bij honden: In het hoogseizoen worden er geen loopse honden aangenomen. Indien er dus een mogelijkheid bestaat dat uw hond loops wordt tijdens het verblijf in ons pension dient u vooraf maatregelen te nemen om loopsheid te voorkomen. Bij niet gesteriliseerde honden zullen wij u de datum van het begin van de laatste loopsheid vragen. Loopsheid van uw hond kunt u voorkomen door even contact op te nemen met uw dierenarts en met hem/haar de mogelijkheden te bespreken die voor uw hond het best zijn. Te denken valt dan aan de pil, prikpil of sterilisatie.

Niet gesteriliseerde poezen nemen wij uitsluitend aan op eigen risico. Bij ons zitten de poezen bij elkaar in een gemeenschappelijke ruimte. Een poes opsluiten de gehele dag gaat tegen onze principes in. Wij willen ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben en onze mening is dat als wij ze de gehele dag in een hokje opsluiten dat zij dan geen vakantie hebben.

Bij twijfel over de gezondheid van uw huisdier zullen wij contact opnemen met de dierenarts. De kosten hiervan worden doorberekend aan de klant.

In ons dierenpension gelden verder de algemene voorwaarden van de Dibevo.

Hier vindt u ons!

Volg ons via

Bedrijfsinformatie

KvK 24231465
Bank
NL04 RABO 0109 082 206
NL55 INGB 0007 252 302
Algemene voorwaarden
Betalingen
Privacy Policy

Openingstijden

Halen en brengen huisdier

ma t/m za  11.00-13.00 
  15.00-17.00 
zo 12.00-13.00
 

 

Dagopvang voor uw hond
ma t/m vrij  07.00-19.00
 za  07.00-17.00 
 

 

Hondenwasstraat  
Gesloten